Κρεαταγορα Ο Μακης - Χοιρινό με πικάντικη σάλτσα

  • 1 κιλό Στηθόπλευρα (κορτεζίνες) 
  • 2 καυτερές πιπεριές 
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
  •  2 κουταλάκια πάπρικα 
  • Αλάτι πιπέρι κατά βούληση
  •  4 σκελίδες σκόρδο, χωρίς την φύτρα 
  • Το ξύσμα από 3 λάιμ 
  • Το ξύσμα από 3 πορτοκάλια 
  • 3 κουταλιές λάδι
  1. Πλένουμε, στεγνώνουμε το κρέας, το αλατίζουμε, βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αλείφουμε με το μείγμα το κρέας. 
  2. Το βάζουμε στο πυρέξ, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο
  3. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ½ ώρα περίπου ξεσκεπάζουμε στύβουμε τα πορτοκάλια και τα λάιμ που ξύσαμε και περιχύνουμε το φαγητό μαζί με 2-3 κουταλιές μέλι και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά, κατά διαστήματα περιχύνουμε το φαγητό με τα ζουμιά το συνοδεύουμε με ρύζι η πούρε πατάτας.