- 1 κιλό Στηθόπλευρα (κορτεζίνες)
- 2 καυτερές πιπεριές
- 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
- 2 κουταλάκια πάπρικα
- Αλάτι πιπέρι κατά βούληση
- 4 σκελίδες σκόρδο, χωρίς την φύτρα
- Το ξύσμα από 3 λάιμ
- Το ξύσμα από 3 πορτοκάλια
- 3 κουταλιές λάδι
- Πλένουμε, στεγνώνουμε το κρέας, το αλατίζουμε, βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και αλείφουμε με το μείγμα το κρέας.
- Το βάζουμε στο πυρέξ, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ½ ώρα περίπου ξεσκεπάζουμε στύβουμε τα πορτοκάλια και τα λάιμ που ξύσαμε και περιχύνουμε το φαγητό μαζί με 2-3 κουταλιές μέλι και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά, κατά διαστήματα περιχύνουμε το φαγητό με τα ζουμιά το συνοδεύουμε με ρύζι η πούρε πατάτας.