Υλικά
400 γραμμάρια λουκάνικα πικάντικα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πράσινες χοντροκομμένες
1 πιπεριά κόκκινη χοντροκομμένη
2 μέτρια καρότα κομμένα ροδέλες λεπτές
3 φρέσκιες ντομάτες περασμένες στο μούλτι
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο
Λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι
Λίγο καυτερό πιπέρι κόκκινο
Αλάτι ,πιπέρι μαύρο
Λίγη ζάχαρη
Λίγο ζεστό νερό
Εκτέλεση
400 γραμμάρια λουκάνικα πικάντικα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πράσινες χοντροκομμένες
1 πιπεριά κόκκινη χοντροκομμένη
2 μέτρια καρότα κομμένα ροδέλες λεπτές
3 φρέσκιες ντομάτες περασμένες στο μούλτι
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο
Λίγο κόκκινο γλυκό πιπέρι
Λίγο καυτερό πιπέρι κόκκινο
Αλάτι ,πιπέρι μαύρο
Λίγη ζάχαρη
Λίγο ζεστό νερό
Εκτέλεση
- Τηγανίζουμε το λουκάνικο με το λάδι λίγο, και το βγάζουμε σε πιάτο.
- Βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα γυρίζουμε λίγη ώρα ,προσθέτουμε τις πιπεριές και τα καρότα ,συνεχίζοντας το τηγάνισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα με την ζάχαρη μέσα και τον χυμό της ντομάτας.
- Επίσης προσθέτουμε το αλάτι και τα πιπέρια.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και σε λίγο προσθέτουμε τα λουκάνικα και λίγο ζεστό νερό και βράζουμε το φαγητό μας μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.